Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Du rasade


Vände sig i kistan,
såg mitt mörka tvivel,

berömde slutsatsen,
sekretessbelagda teorier om universums uppkomst,

fallet ned,
i graven, livet rinner ur,

din kropp,
jag knullar din vänninna utan nåd,

du ler,
ser,

kärleken vet,

sanningen,
som inte går att rubba,

enkel,
styrka,

snabb,
egen,

du rasade,

bortom






Fri vers av peter markurth
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-29 21:36



Bookmark and Share


  poetryGirl
mörker och sex
är det vad livet handlar om?
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth