Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam poesi

Drabbades av sanning,
natten skrek din fruktan,

ensam poesi,
de förhörda kämparna tryter,

vi älskar på avstånd,
dina sms skriker ju smärta,

jag har pundat jävligt länge nu,
legala kyssar utav döden,

flykten från det svarta,
lever i mitt sinne,

beväpnad med kylan du försvarar,
i ditt hjärta ser vi spegelbilder av en dröm,

tänker på de ögon du bär,
rubinerna i natten,

längtar dig hit,
vi kan se tillsammans,

kärleken finns ju,
fixa detta,

se på mig,
blir fan galen,

du vill allt,
jag kan styra sanningar,

vetskapen om en förlust,
sitter här i natten,

ensam,
jag är jävligt påtänd nu,

skiten rinner bort,
vetskap om din kärlek,

gråter




Fri vers av peter markurth
Läst 239 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-09-29 21:58



Bookmark and Share


  Aciom
stark och förmedlas bra!
2009-09-30

  Fånga dagen
Mycket smärta med beröringspunkter förmedlar känsla

kram ak
2009-09-30

    ej medlem längre
Stark och tolkningsvänlig text synes den mig!
2009-09-29

  M_Franke
gillar mkt
2009-09-29

  Cosmic Johanna
Mycket vemod och längtan i denna,

stark i sin stämning,

gråten hörs ända hit.

Poesi som berör.
2009-09-29

  Aisha VIP
...väldigt smärtsam...ensam....
och tomhet studsar mellan väggarna....
så bra skrivet!
2009-09-29

  Syrsan
Ensamheten ekar i sorgsna toner.
2009-09-29

  thyra
Vemodsvacker!
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth