Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt hjärta

Intern saknad,
förorenad tanke,

besudlad vardagspoesi,
sjunger,

ditt hjärta,
drömmar väver tidens löv,

faller sakta genom saknad,

hösten i mitt hjärta




Fri vers av peter markurth
Läst 210 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-09-30 00:17



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker....
2009-09-30

  M_Franke
Jättefin..
2009-09-30

  sulimaa
Vackert ...hösten i mitt hjärta ...även hösten blir färggrann till slut...
2009-09-30

  flickan i spann
Bra! bokmärker denna, passar in på mig...
2009-09-30

  Aciom
Duktig !
2009-09-30

  poetryGirl
fint
2009-09-30

  Fånga dagen
mycket vackert och vemodigt

kram ak
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth