Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv i en dikt

Jag lägger mitt liv i en dikt
Jag kan inte prata om det
Jag kan inte visa det
Så jag lägger mitt liv
I en oändlig dikt

Men…
Vad ska man skriva
Är mitt liv värd en dikt?
Skulle jag svara, blir svaret

Nej

Jag är inte värd en dikt
Jag är inte värt nånting

Jag lägger några ord i en dikt
Sen vandrar jag på den eviga vägen
Vem skulle sakna mig?

Bara läs min dikt
Så förstår ni hur obetydlig jag är

Patetisk

Tårar som rinner
I oändliga strömmar
Varje natt

Otroligt patetisk

Jag hatar mig själv
Jag är inte värd en dikt
Jag är inte värd nånting
Den ensamma, den hatade

Jag lägger nu mitt liv i en dikt
Och nu vandra för evigt på
den eviga vägen




Fri vers av Shadowline
Läst 456 gånger
Publicerad 2005-10-13 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadowline