Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självmord/överdos min älskade


Slutet


Ensamhetens teser i din smärta,
reser bortom tiden,

livet - lojala desorienterade patetiska destruktiva drömmar vävda i ditt kött, dina känslor finns i traktens soptunnor,

utlagda till allmän beskådan,
din ande har jag älskat,

defekt poesi stal en fruktan,
evig vånda blev ett kval,

förringade din ensamhet den dagen,
såg ej att 2000 mg dolcontin fattades,

nu bär jag döden i mina lungor,
du tog straffet för en otro jag begått i dina tankar,

beseglade vårt öde,
slut på kärleken,

nåd kan jag ej se,
ser din kropp i den ställning jag fann den,

ambulansen hämtar dig snart älskade,
jag gråter oceaner utav saknad,

evigt hat







Fri vers av peter markurth
Läst 184 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-30 21:42



Bookmark and Share


  * Ammi *
tung, stark och kal!
så bra skrivet, för den känns!
2009-10-01

  M_Franke
Så stark Peter *applåder*
2009-09-30

  Fånga dagen
Oerhört starkt griper tag

kram Anna-Karin
2009-09-30

  stenen/ Yv Ericsson
Vad ska man säga...
2009-09-30

  poetryGirl
:o(
2009-09-30

  LenaJohansson VIP
mkt känsla
sorg kärlek död
2009-09-30

    Herr Ångest
stark text..

ryser av känslostarka formuleringar såsom: "nu bär jag döden i mina lungor"

Bra!
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth