Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker på oss



Grannarna skiljer sig
och
jag tänker bara

dig och mig
våra skrik
och
tallrikar som flyger
(fast bara i tankarna)
på dina jävla idiotiska
kommentarer på allting
på min mun
som alltid vrids
till kind
när du vill kyssa mig
jag tänker
pengar
som aldrig kommer överrens
tid
som aldrig hinner fram
rum
som inte städar sig själva



Grannarna skiljer sig

och

jag
jag tänker på
dig och mig

och att vi






vi





fanimig ska fixa det!




Fri vers av Havanna
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-01 22:03



Bookmark and Share


  Blåbäret
medvetenheten är den största hjälpen

vardagsnära och igenkännande
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna