Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Basun

Blås mig till liv
kittla mitt öra

Blås bort allt skräp
skär i mitt blod

Blås tills jag faller
öppna mitt djup

Blås in det nya
rädda mitt jag

Blås upp en virvel
drag mitt förakt

Blås mig till månen
slut mitt förstånd

Blås kroppen fri
bli så mitt allt

 




Fri vers av Grubbelmia
Läst 460 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-01 22:22



Bookmark and Share


  Anna*
Andlös, mållös, så bra! Applåd!
2009-10-06

  Bibbi VIP
Helt suverän.
Skulle vilja plocka fram en Shofar:-)
Applåd och bokmärke.
2009-10-03

  Michaela Dutius
En bön...en dröm....så längtande...så vackert
2009-10-03

  Per Teofilusson
som vore du ett torrt löv ;)
2009-10-02

  peter markurth
bra
2009-10-01

  erkki
Bara du inte blir blåst...
Skoj betraktelse kring den dynamik som blåsten står för!
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia