Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna har jag fått insperation till ifrån en bok som heter "Godnatt Mister Tom" och den är skirven av Michelle Magorian. Jag rekomenderar boken starkt!


Bok ©

Bok jag läste
Har börjat förstå
Vad som är viktigt
Vad som spelar roll
Allt är kärlek
Det har jag förstått
Vad mer kan man begära
Än att veta vad som betyder nått

Skriven av Alva Liljestrand 12-13 år gammal.




Fri vers av Alva Liljestrand
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-02 17:32



Bookmark and Share


    eva m h
Viktig insikt!

Jag har också läst "Godnatt Mister Tom" för ett av mina barn.
Den var fin!
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Alva Liljestrand