Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kommer att bli Avslöjade en vacker dag

Blanda nu inte ihop saker och ting

Håll huvet kallt och se dig inte om

Och för allt del, sträck på nacken

(Talar du dialekt från bondlandet
är det kört)

Tama djur är lama djur
och ingen vill ha det lättköpta

Vem är inte en främling
för sig själv?

Vem är alltid hemmastadd
i sina kläder?

Vem vet alltid mer än du själv
hur en människa bör vara?

Dom som är det vi strävar så efter


Riktiga människor!


Vi som är på låtsas, vi tänker alltid
att en vacker dag

Blir vi avslöjade

Då kommer vi att stå där
i bara trosorna

Stå där i såna där fula tantunderbyxor
med hål i

För just den dan fanns det inga
andra rena

Det är sant, säkert som
Amen i kyrkan

Då ser alla dom riktiga människorna
att vi är

Förfalskningar

Efterapningar

Oäkta vara

Men under tiden fixar vi allt
dom ber om och

Ler vi våra vänligaste leenden
artiga och tillmötesgående

Så sammarbetsvilliga

Och ständigt beredda
att vara

Till Lags











Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-03 00:02



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jag är inte heller en människa. Och saknar kontroll över den jag verkligen är. Kanske är det hjärnan som är fel? Men tur att man kan imitera!
2009-10-03

    leelee
Mitt i prick! Och jag ska stå där med mina hål i trosorna (men inte vifta med dem) bara för att de är mina. :-)
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP