Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av en dröm


Förenad i en dröm vidrör du min smärta,
skriver poesi i hjärtat nu,

sanningen bedarrar,
skymningsljuset mediterar långsamt över vakna själar,

naken ångest vi var guld i fjärran då,
i natten glimmar du,

rester






Fri vers av peter markurth
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-03 20:15



Bookmark and Share


  Blue-star
Du skriver väldigt bra....
2009-10-04

  LenaJohansson VIP
vacker och ömsint
2009-10-04

  mare VIP
Bra skrivet...
2009-10-03

  poetryGirl
bra!
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth