Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jobbigt med hosta som inte vill ge sig


TANKAR SÖNDAG 4 OKTOBER 2009

det har äntligen slutat blåsa utanför mitt fönster
regnet det har upphört. men det är mulet
grått och kyligt

jag sitter här febrig och trött, efter en natt där
hostattackerna avlöst varandra, somnade först
när natten övergick i morgon

men det är skönt att jag har varmt inne, fryser
inte, här är varmt och gott, inte som i den förra
lägenheten, där pannan ofta la av och det tog
tid innan värmen kom tillbaka

sitter vid köksbordet med en kopp kaffe, ser ut
över omgivningarna, hör en bil starta, en kille
går med snabba målmedvetna steg efter vägen

jag sitter här och tänker, vad ska jag göra denna
söndag, ingenting, får kurera mig, idag har jag
ingen röst

trodde jag hade honung hemma, men se det var
inte mycket, har ringt och försökt göra mig förstådd
om att jag behöver hjälp, att få hem en burk

som kanske lenar min hals, gör så att jag mår lite
bättre, nu sitter jag och gör det som jag orkar, lösa
korsord, det är roligt och lugnande

tar dagen som den kommer och blir, lite ångest har
jag, idag var det första gången, som jag skulle varit
kyrkvärd



anits 4 oktober 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-04 13:19



Bookmark and Share


    sajo
Jag sänder dig krya på dig hälsningar från mig som saknar dig här i trappen.

Värmen har blivit bättre peppar peppar.... ny varmvattenberedare och vattnet är mycket bättre nu än förr.

En bra text.
2009-10-04

  aol
bra skriftat krya på dig vännen
2009-10-04

  Rosen VIP
Men så tråkigt för dig, men flera Söndagar återstår...
krya på dig nu!
2009-10-04

    Maria Malm
Inte rår man för att man blir sjuk, krya på dig!
2009-10-04

  Larz Gustafsson VIP
Trist att du blev sjuk, min vän.
Med tillönskan om ett snabbt tillfrisknande tecknar jag dessa ord.

Verkligen snygg bild!
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP