Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från mitt rum




Jag hör vinden
vina
genom väggarna
regnet smattra
mot rutan
ser bladen skifta
färg
och flyga fritt
himlen mörkna
ljusna
och mörkna igen
ser träd
nästan nakna
eller
rödsprängt klädda
Ingrid Marie som faller
till mark
eller
mylla av
Carl johan
och
kantarell
Jag känner
kall morgon
och kall kväll
fast
än kan ljungen
anas i myllan
än
kan dagarna
dofta sommar

Jag hör vinden
vina
regnet smattra
ser bladen skifta
färg
och flyga fritt
solen skina
över
roströda trädkronor
över
böljande terracottamark
ser
himlen mörkna
ljusna
och mörkna igen

Jag ser gult
och rött
och brunt
och orange

jag ser hösten




Fri vers av Havanna
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-05 09:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt som en låt. R.
2009-10-05

  Blåbäret
vad du målar hösten skön med dina ord
2009-10-05

  Caprice! VIP
Och själv sitter du inne och kurar höst... Den här viner, smattrar och prasslar det om så det står härliga till! Mysig, helt enkelt. Som en filmsekvens...
2009-10-05

  Njord
Vackert skrivet!
2009-10-05

    imnotfinished
uhh, är inte mycket för hösten. jättevackert skrivet :)
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna