Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hav öfverseende kära fränder!!




åka kommunalt

Det här är min elegi

öfver västtrafiks strategi

från den blir man aldrig fri

toppar problemens statistik

om du vill hem får det allt taxi bli

att åka kommunalt är politik

på medborgaren får man pli

man tjötar om miljön..jag säger "över mitt lik"

 

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-04 19:40



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Bra..men nu e detta fixat Eppie ;) tack fröken!
2009-10-22

  Epione VIP
oj oj här får jag kraftig allergi..
Västtrafik med tre t
Kummunalt, vad är det?
Du skämtar med Svenskafröken aprillo eller?
Annars så var det kul att åka med dig
:)
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~