Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad gör man inte för

rimmens skull

 




sanslöst

jag tappade sansen

redan i första dansen

och var e balansen

föll omkull

skänk mig skepparkransen

nej nu tar jag  allt chansen

sticker till bali

med benen mellan svansen

tokigt tokigt när vägen dit

går krokigt krokigt




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-04 20:19



Bookmark and Share


  Epione VIP
Men dö...är du berusad eller?
Kul text, lite småtokigt och det gillar jag märkligt nog, jag som är så pryd, timid och allvarlig :))
Hur sjutton får du in benen mellan svansen??
2009-10-20

  Junitvillingen
Haha, denna skojiga läsning behövde jag just ikväll!! TACK:-))
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~