Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kroppsspråk


Din panna, mina frågor

Pannor
som ett
där i mörkret
så nära
mitt emot
men ändå har jag ingen aning om vad som rör sig innanför
din panna

tungan når din
längre
längre in

förgäves
försöker
jag få ett svar.




Fri vers av Karin E
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-04 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E