Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligt Paradis



Det finns ett ställe

Där törsten alltid släcks

Och hunger inte finns

Där vinet flödar och kommer

Från den självaste Bacchus

Där vinden inte kommer för att kyla

Utan kommer med värme och fagra toner

Med sitt sus

Det ända stället där solen

Kommer och speglar sig

I den energifulla bäcken

Platsen där inga årstider finns

Där kylan och regnet inte existerar

Dag som natt är lika vacker

Solens sprudlande glädje och ljus

Och fullmånens ödmjuka och fagra glimt

Där alla slags varelser kommer till ro

Där man kan dö och leva lika ljuvt


Platsen där man bara är




Fri vers av Broder Jakob
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-05 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob