Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens bläck





Du kan förlora någon älskad

Du kan förlora någon nära

Du kan förlora guld som silver

Ja du kan förlora något stort som litet

Men ändå klara dig

Men förlorar du dig själv

Så mister du allt




Fri vers av Broder Jakob
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-05 00:14



Bookmark and Share


  thyra
Ord från ett bläck som etsar det sanna. Fint skrivit!
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob