Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corinne Korphjärta


galen inombords
av en säregen liten lysande boll

en boll av glädje och livsgnista

en antydan till en ny början

känslan växer till otålighet

ska jag äntligen få stiga av skeppet
är jag verkligen i hamn

min styrka är min egen denna gång
inte färgad av någons famntag

saknaden efter allt bleknar nu mer och mer

och det jag faktiskt har blir allt tydligare

nu börjar det:)




Övriga genrer av sotvinge
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-05 01:48



Bookmark and Share


  livsdans
Wow.....härlig motor!
2009-10-07

  Larz Gustafsson VIP
Korphjärta!
I love it!

M v h,
THE_RAVEN
2009-10-07

  Lindalou
Jag känner en stor styrka när jag läser denna text.
2009-10-05

    imnotfinished
starkt! gillar speciellt

"min styrka är min egen denna gång
inte färgad av någons famntag".

lycka till på färden :)
2009-10-05

  peter markurth
bra
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

sotvinge
sotvinge