Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag tittade i spegeln ©

När jag tittade i spegeln såg jag en person,
Som inte kunde tro, tro på något gott.
Hon som jag,
Var fångad i något mörkt, något som ingen kunde ta bort.
Men så en dag,
Kände hon något bra.
Hon kände att det fanns en känsla,
Känslan som få kan få uppleva på riktigt.
Och hon blev lycklig, för en tid...
Innan hon åter kände sig instängd i ett hav av mörker,
Havet blev större, havet blev mörkare.
Men hon kämpade imot,
För en lång, lång, tid.
Tillslut, segrade hon mot mörkret.
Men aldrig, aldrig någonsin,
Fick hon dela känslan som hon ännu har kvar.

Skriven av Alva Liljestrand 12-13 år gammal.




Fri vers av Alva Liljestrand
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-05 21:15



Bookmark and Share


    Alva Liljestrand
Det okej att du sparar den som bokmärke. Vad kul att det är någon mer än jag som upplever livet på detta sätt ibland...!
2009-10-06

  Anders Nordlander VIP
då jag läser dina ord så känner jag igen mig, från min ungdom. Jag kan känna så även denna dag, men jag har lärt mig att livet bara blir på ett ungefär vad man vill. Vet inte om det är en bra kommentar till din fina dikt, men det var vad jag kunde säga! Sparar den som bokmärke om det är OK?!
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Alva Liljestrand