Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar bara äkta

Hon satt ensamen i tiden och väntade min kärlek,
ville ej betala svekets pris,

i saknad,
fördärvad själ,

kände hatet virvla,
som en dröm,

jag såg din ynkedom lysa,
min kärlek brände hål i universum,

ni gav ju ingen utväg,
sökte i rummet efter lindring,

åt din ångest,
såg en tår,

vet du sanningar inatt,
kan du se,

tog en injektion,
fentanylet flöt ihop med tiden,

stickningarna,
värmen,

falsk,
vansinnet angrep,

adrenalinet pumpade,
natten skrek ut sitt hat,

mot mänsklighetens dumhet,
tystnad,

ingen ser en ros i själars kyla,
frustration,

livets slutfas,
förtär mitt hjärtas hemlighet,

vi ska dö inatt,
älskar bara,

äkta




Fri vers av peter markurth
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-05 23:21



Bookmark and Share


  Lotti
så är det ,vem älskar det falska ???
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth