Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten vid kusuddens strand


Här blånar sjön vid gula björkar
stiltjen har mojnat de dofter
som väntar av långivna dagar sin lön
men än värmer solen mot stengrund

Här står den grå som daggen födde
fårögd som tackan vid grinden
vid stranden av långgrundets dagar i lönn
men än värmer solen sin vassvik


och kåtan är rest undan vinden








Fri vers av korpfjäder
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-06 16:58



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Den som ändå kunde skriva så!
2009-10-07

  Ronny Berk
naturlyrik med mänskligt välseende ögon! ett ordbruk som uppskattas mycket; dagar i lönn berikar mitt färgseende !
2009-10-06

  glittertindra
otroligt vackra naturbilder du frammanar i mitt inre med denna text... höstvackerhet och kyld luft...
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder