Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag minns inte exakt när jag skrev denna, bara att jag var mycket, mycket glad!


Lukten av frihet ©

Lukten av frihet känns så stark
När jag studsar ut i gryningens krans
Som om inget annat fanns
Man kommer ju alltid leva kvar
Precis som natt och dag
Allt härligt finns ju här!

Ingen kan ta ifrån
Känslan jag kände just då

Skriven av Alva Liljestrand 12-13 år gammal.




Fri vers av Alva Liljestrand
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-06 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Liljestrand