Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag älskar

jag fryser
av att bildsalen i källaren är kall
för att jag saknar er

så in i helvete
FATTA!

ni vet hur det är

saknaden som ett hål

En längtar som aldrig somnar

så att det gör ont
överallt


för jag älskar




Fri vers av Karin E
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-06 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E