Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglar som vände


Belackade tider
belackade dagar
förflugna av livet som skedde
och somligt är vänslat
men annat är flytt
och hösten är fåglar som vände




Fri vers av korpfjäder
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-07 10:21



Bookmark and Share


  walborg
Vemodigt kväde i härlig meter och rytm. Varmt tack!
2009-10-13

  halmstrå
... och hösten är fåglar som vände...
suck!!
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder