Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUTA!

Sluta, bråka, det blir mer då det är tomt..

SLUTA!

men nej..

det stökas plågas, sätts i brand..

Det brinner, frenetiskt, i härdigt, jävlig!

Kan inte släckas...

Det sprider sig.. över allt.. vidare mer och mer..

Det går inte att stoppa..

Jo...

...med lite lite vatten!




Fri vers av Burre
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-07 10:54



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
En mångtydig text som håller spänningen uppe från bokstav nummer 5 (titeln). Bravo!
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Burre