Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluten kärlek


Vi log i döden
fastnade i dina händer som en fjäril,

flög runt i ditt hjärta länge
aldrig besegrade vyer, förtäckta nyanser utav guld,

din älskade ser allt nu
kysser dina bränder,

nära,

sluten poesi




Fri vers av peter markurth
Läst 202 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-08 08:18



Bookmark and Share


  genni VIP
Jag fastnar speciellt för

"flög runt i ditt hjärta länge"
2009-10-08

  LenaJohansson VIP
intim och naken kärlek....
2009-10-08

  Fånga dagen
infångad kärlek men kärlek är alltid fri likt fjärilen min tanke
vackert

kram ak
2009-10-08

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Vackert
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth