Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt blir förstört ©

Allt blir förstört
Ingen vill
Ingen förstår
Hur mitt liv
Kommer att gå
Om jag ensam lever
Ensam dör
Olidlig smärta är vad som görs

Skriven av Alva Liljestrand 12-13 år gammal.




Fri vers av Alva Liljestrand
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-08 14:36



Bookmark and Share


  Gormsen
Au contraire, Alva. Katt is amor sans limitado solamente. PUN and no misspelling.
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Alva Liljestrand