Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Ny Människa

Om man är deprimerad och har ångest
kan det gå så illa
att man begår allvarliga

Brott

Eller så är det tvärtom

Begår man allvarliga brott
kan man bli deprimerad och få

Ångest

Då får man Medicin
så att man blir

Lydig igen

Ett annat alternativ är att

Byta liv

Ta av sig den gamla
kroppskostymern
och byta ut den
mot en ny av modernt

Snitt

Vid extraordinära förändringsbehov
kam man köpa sig en ny

Hjärna

Dom har extrapris i Ullared
Byta ut den gamla - schwopp
mot en

Sprillans ny - schwipp

Ut genom ena örat och in genom det andra

Så WIPS är man en ny

Människa!





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-08 14:52



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jag skulle nog bli deprimerad av att begå brott. Och skulle jag mörda - då skulle själen aldrig få ro -
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP