Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
Nyheter

POETER.SE      MEDLEMMAR      ARTIKEL      POESIKALENDER      TÄVLING      POETPORTRÄTT      POETER GOES PAPER
 

Uppdaterade medlemsvillkor

I och med att den nya dataskyddsförordning ersätter den tidigare personuppgiftslagen har poeter.se uppdaterat sina medlemsvillkor. Det gäller främst stycket som behandlar personuppgifter.
Läs mer

Kommande förändring på poeter.se

Vi jobbar just nu med att renodla och försöka öka fokuset på poesin och prosan, vilket vi tycker är poeter.se viktiga kärna.
Läs mer

Poeter.se är nu skyddat med kryptering

Din kommunikation med poeter.se server är numera krypterad, vilket betyder att det är mycket svårare att avlyssna trafiken mellan servern och din webbläsare.
Läs mer

Identifiera ditt konto och stärk din upphovsrätt

Vårt mål är att poeter.se skall vara en plats som både skyddar och stärker våra medlemmars upphovsrätt. Därför kan du nu identifiera ditt konto för att stärka din upphovsrätt.
Läs mer

Nyheter och förändringar februari

Den senaste veckan har vi infört en del nyheter och förändringar på poeter.se. Du kan läsa om dessa i detta nyhetsinlägget.
Läs mer

Poeter.se medlemsundersökning 2014

I början av varje år har vi på poeter.se en medlemsundersökning med syftet att göra poeter.se till en ännu bättre plats för dig att verka på. Vi uppskattar mycket om du vill hjälpa oss i detta arbete genom att delta i årets undersökning.
Läs mer

 

En utställning

Hetta - 2014, akryl på duk
MimmiMimosa VIPFacebook Logo
Följ Poeter.se på Facebook!

Twitter Logo
Följ Poeter.se på Twitter!

RSS Logo
Prenumerera på Poeter.se RSS!

 

Notiser

Grattis på Världspoesidagen!
Världspoesidagen instiftades år 1999 av Unesco för att inspirera organisationer på nationell och internationell nivå att arbeta för att ge poesin en större roll i samhället, att lokala myndigheter skall uppmärksamma poesidagen och att skolor och bibliotek
Läs mer

Stödmedlemskap Swish
Vi har en tid tillbaka sett över betalmetoderna för stödmedlemskap till poeter.se. Nu finns möjlighet att betala via Swish,
Läs mer

Fel vid mailutskick om inloggning på poeter.se
Ett fel i mailutskick "Det har gått sex månader sedan du loggade in på Poeter.se." har smugit sig in och vi jobbar för att rätta till detta.
Läs mer


Snart i poesikalendern

Poetry Open Mic
Jakobstad - 2019-07-24
Läs mer

Haiku på Yangtorp
Hörby - 2019-08-17
Läs mer« Första 1 2 3 4 5 6 7 Sista »

Det finns 7 sidor, du står på sidan 1