Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
Nyheter

POETER.SE      MEDLEMMAR      ARTIKEL      POESIKALENDER      TÄVLING      POETPORTRÄTT      POETER GOES PAPER
 

The Yeats International Literary Residency 2015

Poeter.se vill göra reklam för en unik chans för dig som skrivande att medverka och samverka vid The Yeats International Literary Residency 2015.
Läs mer

Resultat medlemsundersökning 2014

I början av året hade vi poeter.se årliga medlemsundersökning. Vi har nu ställt samman resultatet av denna och vill därför nu presentera det. Tack till alla som tog sig tid att delta!
Läs mer

Här är vinnarna i Paulo Coelhos aforismtävling!

Så kan vi äntligen presentera resultatet i Paulo Coelhos aforism-tävling.
Läs mer

Lyriken blomstrar på nätet

Under årets världspoesidag, den 21 mars, uppmärksammade flera svenska tidningar poeter.se genom Julia Pennlert, doktorand i litteraturvetenskap vid Umeå universitet. Hennes pågående avhandlingsarbete som handlar om hur dikten på poeter.se blir ett sätt fö
Läs mer

Världspoesidagen i sovstaden

Allkonstnären Håkan Eklund har bjudit in tio poeter för att tolka de dikter, hus, han målat. De är byggda med en tematik som kom sig att röra sig runt behovet av och privilegiet att bo mellan fyra väggar och ett tak.
Läs mer

Resultat av medlemsundersökning 2013

Vi har nu sammanställt resultatet av Poeter.se medlemsundersökning för 2013. Tack alla som tog sig tid att delta! Som tidigare år passar vi nu även på att presentera lite allmän statistik och roliga fakta om Poeter.se i detta inlägg.
Läs mer

 

En utställning

Tinder-Timmy
Jens Fjæstad VIPFacebook Logo
Följ Poeter.se på Facebook!

Twitter Logo
Följ Poeter.se på Twitter!

RSS Logo
Prenumerera på Poeter.se RSS!

 

Notiser

Grattis på Världspoesidagen!
Världspoesidagen instiftades år 1999 av Unesco för att inspirera organisationer på nationell och internationell nivå att arbeta för att ge poesin en större roll i samhället, att lokala myndigheter skall uppmärksamma poesidagen och att skolor och bibliotek
Läs mer

Stödmedlemskap Swish
Vi har en tid tillbaka sett över betalmetoderna för stödmedlemskap till poeter.se. Nu finns möjlighet att betala via Swish,
Läs mer

Fel vid mailutskick om inloggning på poeter.se
Ett fel i mailutskick "Det har gått sex månader sedan du loggade in på Poeter.se." har smugit sig in och vi jobbar för att rätta till detta.
Läs mer


Snart i poesikalendern« Första 1 2 Sista »

Det finns 2 sidor, du står på sidan 1