Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
Nyheter

POETER.SE      MEDLEMMAR      ARTIKEL      POESIKALENDER      TÄVLING      POETPORTRÄTT      POETER GOES PAPER
 

Kritikerrosor

För er som är intresserade av att ge och få djupgående kritik.
Läs mer

Vera Gade har gått bort

På Veras anhörigas önskemål delar vi detta smärtsamma meddelande med alla medlemmar på poeter.se och i synnerhet med Veras många skrivarvänner.
Läs mer

Andreas Lindemann har gått bort

På Andreas anhörigas önskemål delar vi detta smärtsamma meddelande med alla medlemmar på poeter.se och i synnerhet med Andreas många skrivarvänner.
Läs mer

Lyriska tankar om Lany

För många av oss är han den som gjorde poeter.se verkligt. Hans engagemang gav oss chansen att träffas och utbyta ideer och värme. Det är i detta ljus vi minns allas vår Lasse Nyström.
Läs mer

Diktande med Doghead

Dikten är fin i sin lilla enkelhet, omaskerad och öppnar hjärtat. Men hur stort och svulstigt kan man bygga en poetisk skapelse? Med denna fråga hälsar vi Håkan Eklund välkommen!
Läs mer

Slammande med Shininkagemusha

Detta är jungfrufärden på en intervjuserie med poeter på poeter.se. Först ut faller Shininkagemusha som är utvald för att tokhåna alla världens stavningsprogram. Välkommen Ulf Hässelbäck!
Läs mer

 

En utställning

Tinder-Timmy
Jens Fjæstad VIPFacebook Logo
Följ Poeter.se på Facebook!

Twitter Logo
Följ Poeter.se på Twitter!

RSS Logo
Prenumerera på Poeter.se RSS!

 

Notiser

Grattis på Världspoesidagen!
Världspoesidagen instiftades år 1999 av Unesco för att inspirera organisationer på nationell och internationell nivå att arbeta för att ge poesin en större roll i samhället, att lokala myndigheter skall uppmärksamma poesidagen och att skolor och bibliotek
Läs mer

Stödmedlemskap Swish
Vi har en tid tillbaka sett över betalmetoderna för stödmedlemskap till poeter.se. Nu finns möjlighet att betala via Swish,
Läs mer

Fel vid mailutskick om inloggning på poeter.se
Ett fel i mailutskick "Det har gått sex månader sedan du loggade in på Poeter.se." har smugit sig in och vi jobbar för att rätta till detta.
Läs mer


Snart i poesikalendern« Första 1 Sista »

Det finns 1 sidor, du står på sidan 1