Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek är en sjukdom

kärlek är en sjukdom
du blir kär det är första symtomen på kärlek
du börja gilla personen
du börja skriva att du gilla henne/honom
du börja få mer känslor för henne/honom
du börja träffa personen
tycker hon/han är den vackraste som finns
andra symptomen är att du inte kan sluta tänka på person
ni blir tillsammans
ni gillar varandra
dagar går
tredje symtomen är att du börja älskar personen
du kan inte sluta tänka på henne/honom
du börja sakna personen när du inte är med den
du börja skicka gulliga sms
sen går dagar och blir till månader
ni börja älskar varandra mer för varje dag som går
fjärde steget ni förlovar er efter ett år
ni är säkra på att ni vill leva med varandra
så ni börja sämabort varandra
köper saker till varandra för visa er kärlek
nu kommer den femte symptomen och det är att ni gifter er
nu vill ni skaffa barn och börja leva ett liv tillsammans
ni får det liv in vill ha
men ni börja bråka
men ni tar er igenom det
ni får er första barn
ni ser ert barn växa och blir stor
ni har fortfarande varandra
och lever med varandra tills den dagen ni dör




Prosa av fmep1995
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-03 19:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det finns bara människor:

när man är fjortis
när man är senior
när man är papperslös


osv.



Alla behöver den friska kärleken!
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995