Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hinton


showdown







dina musklers spasmer
ålar under huden


du har ett hål
i din hjärna
bakom pannan

men du känner bara kanterna

förnimmer bara
det som saknas




¤




science fiction är att

föreställa sig en framtid

sjunga baklänges
men tänka klart


jag förlorar mig själv
i ett moln - min själ


magisk realism existerar

tro mig, den existerar verkligen




¤




du kör den gamla rutinen

du kliver på planet:


"om jag dör"-sms till hela telefonboken

"ge ut min roman"


du funderar ett tag, tvekar kanske

lägger till:
"radera min porr"




¤




den här cirkeln
de här runda hörnen

tar mig tillbaka till hauptvägen
och på bordet: visa-kort
ziplock
tändare


jag öppnar dörren, kan koden utantill
hälsar på
Rusty James

och drar för persiennerna



bygger ut hålen

bara för att bygga något
överhuvudtaget




¤



du ville vara motorcycle boy

men färgerna brann för starkt


och du förstod plötsligt

för trots att de inte syntes
fanns de ändå där;

glasväggarna













Fri vers av Robert W
Läst 845 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-10-08 20:57



Bookmark and Share


  om en Siri
oh boy! mitt i prick
2009-10-13

  mayhem and order
tycker att formen är bra och texten liksom uppgivet skön. så, that´s it!
2009-10-09

  Sanchez VIP
haha, det är faktisk sant, varje gång jag kliver in på ett flygplan så står jag förberedd att skriva uppmaningen till eftervärlden att publicera mina dikter, ens egen död kan vara väldigt bra för karriären och man vill ju inte att möjligheten som ens egen död innebär inte tas tillvara
2009-10-09

    resilient
flygplansstrofen är genial. Skrattar först, gråter sedan nästan åt mänsklighetens ömklighet. Vad vi också är. Du skriver så bra!
2009-10-09

  lodjuret/seglare VIP
...ljudet av regn som duggar likt myggbett mot rutan efter nattens inbrott, texten påminner om ljudet av regn som duggar likt myggbett...
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W