Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
once I thought I saw you in a crowded hazy bar, dancing on the light from star to star


hundarna kring sankta monicas bord





kroppsdelarna så långt ifrån
en lösning;

den förstörda hjärnans
glittrande mysterium
är en färg som rinner ur mynningen
på tankerevolvern:

djävulen bor här, djävulen delar
samma feber som oss




junkies:



kanske är den här baren ett väntrum
där trötta och trasiga själar
tvättas rena
tills dagen de återuppstår
och det besvärjade ordet
inte är lögn

kanske ligger den renaste sanningen
i kupor av glas;
tvättar invändiga sår med sprit

kanske ser någon
det blödande regnet
som fyller våra hål och tänker
att vi trots allt
är värda något mer
än det som gavs oss

kanske är dom här dagarna
som rinner iväg under solen
bara som de människor
vi möter;
en flyktig utväg
precis som allt annat


¤

du strippar
till en melodi
och jag sitter och flinar på en stol
i ett rum
där NA försöker fånga upp
de som blev över

du tar av dig dina kläder
när ljuset
spelar över dina muskler
och jag
ligger under täcket
och tänker
på drömmen jag precis
klivit upp från

det var något om

barcelona kanske, en hand mot
min panna
och läppar
som viskade en sanning i mitt öra;

hon kommer aldrig
att hitta mig
igen








Fri vers av Robert W
Läst 1659 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-02-13 21:47



Bookmark and Share


  am
stiligt skrivet och träffande
2010-02-18

  Johannes
Jag gillar titeln ... ;)


Och allt som följer efter.
2010-02-15

    J. Herward
det här är ett sådant där alster man inte ska läsa tyst för sig själv utan skrika ur sig i frustration och längtan. den hörs liksom bättre då och orden blir i sitt sanna djup verkligen införstådda.

jag var bara tvungen att läsa den igen, och igen och så åter igen...
2010-02-14

    Furious Stylez
nog fan är vi värda något mer än de människor som rinner iväg under solen. men ingen ser det blödande regnet Robert. jag tror det är mtv´s och alkoläskens fel. för på sjabbiga hak min vän är sanningen smärtsamt påtaglig, och kom ihåg, inget renar som sprit.

som vanligt är du kusligt knivskarp
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W