Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
you know I have a drive to live I wont let go (mellanspel)


dela en kropp







knivskurna beslut
och ärrbildningarna därpå

du passar in såklart,
du är

som en rysk folkdans
på ett tjetjenskt tåg

och du betraktar rälsen över eld, dimman
suddar ut konturerna





hon sitter med kinden
i handen

blå rök ur glasfat: babels torn

hon pratar
pratar

hon pratar, det låter som
jordbävningar






du sa att staden skulle vara dålig
för mig

du sa att den aldrig blir färdig;
grävskopor, brustna trottoarer
blanka fönster och ånga
från kloaker,

men allt den gjorde

var att släppa lös mina
skrämda tankar;



vem är inte en flykting
från sin mors fitta

vem är inte en bit
som saknas
från någon annans kropp











Fri vers av Robert W
Läst 2064 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2010-04-05 16:27



Bookmark and Share


  Nasruddin
Wow, ett riktigt litet mästerverk!
2014-12-04

    ej medlem längre
Herrejävlar vad bra.
2012-04-12

    ej medlem längre
slutet: hehe :)
2010-07-29

  Blod, Snått & Juling
jag kan skriva under. med total övertygelse. under frökensjälvförakts kommentar.
mr.r

mellanspel.
förspel.
efterspel.

var bor egentligen verkligheten?
2010-05-28

    Furious Stylez
"vem är inte en flykting
från sin mors fitta"

raderna stinker av infantilism och manlighetskomplex, det kanske säger mer om kommentatorn (mig) men jag vill ändå påstå att du är jävligt bra när du är obekvämt ärlig.

"du är

som en rysk folkdans
på ett tjetjenskt tåg"

om jag får rycka dessa rader ur sin kontext för ett tag.
de förebådar (enligt mig) en sådan katastrofal konflikt man bara kan fascineras av (detta är en morbid fascination visserligen)

sammanfattning: härlig skit
2010-04-08

  C.Degerfeldt
"
vem är inte en flykting
från sin mors fitta

vem är inte en bit
som saknas
från någon annans kropp

"

= grymt!
2010-04-05

  am
du är verkligen helt otrolig på det du gör.
bokmärker.
2010-04-05

    tehdog
riktigt jävla tokbra och säkert och vem fan är inte en flykting från sin mammas fitta
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W