Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även detta tillägnat min far "döderhultaren i sten".


Tack

Tack för livet
som du gav mig

Tack för alla kyssar
du gett.

Tack för den oro
du skänkt mig.

Tack för de gånger
du bett.




Fri vers av scrabble
Läst 554 gånger
Publicerad 2009-10-09 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scrabble
scrabble