Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur svårt kan det inte kännas att bli osams med dem vi älskar mest?


Osams

En ljungande blick

din ilska träffar mig

som en het vägg

jag sträcker mina

smärtande armar fram

och ber

kan vi inte vara vänner?

Men du bara ler

ditt övermodiga lilla leende

och din rygg är stolt

då du går.




Fri vers av scrabble
Läst 447 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-09 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scrabble
scrabble