Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är också min syster....


Du är bäst- tror du

Du kan allt
du vet allt
du sätter dig på höga hästar

du är söt
du är klok
du är vacker

När tänker du komma ner
till oss vanliga dödliga?
Ingen älskar den
som är perfekt.




Fri vers av scrabble
Läst 327 gånger
Publicerad 2009-10-09 11:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det. Därför avskyr jag en viss potentat här på sidan, som ständigt skall övervaka som ett slags självutnämnd påve/biskop.
2009-10-09

    eva m h
Man älskar det äkta
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

scrabble
scrabble