Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min bror

Jag tycker om dig
för att du är flexibel

Jag tycker om dig
för att du är klok

Jag tycker om dig
för att du vill så mycket

Jag tycker om dig
för att du är min stora lille-bror




Fri vers av scrabble
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-09 11:18



Bookmark and Share


    eva m h
Mysig kärlek
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

scrabble
scrabble