Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla frågetecken

Åren har gått
med vindens hasighet
det känns som om
det är aldrig är stilla,
aldrig är stiltje.

Mitt liv kan ta slut
när som helst,
ska jag bara sitta
och vänta
på att slutet ska komma.

Ska jag jobba på
som om det aldrig tar slut.
Ska jag bara acceptera
att det är så?
Ska jag bara sitta ner
och vänta?

Ska jag ställa alla frågetecken
och inte godkänna punkt.
Ett kommatecken är väl okej,
men aldrig punkt.
Livet varar inte för evigt
här på jorden.

Livet fortsätter någon annanstans
men det hjälper inte mig nu!
Det är här och nu
som jag existerar.
Så vad hjälper det mig
att Gud har något annat
i beredskap åt mig.

Det är här och nu
som livet betyder något
för mig.
Ska jag acceptera att mitt liv
kan vara slut
nästa minut.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-09 15:33



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Eftersom livet är här och nu, i precis denna sekund - så varför inte leva det fullt ut, på det sätt som var och en av oss mår bra av? Vi vet inte hur kort eller lång tid vi har kvar - vi bara vet att livet inte är oändligt...att det finns en fortsättning efter döden, det är min starka förvissning...men det liv vi har HÄR och NU - det är till för att LEVAS. Läste nånstans att om man visste att man bara hade en dag kvar att leva, hur skulle man då vilja att den dagen såg ut? Något att tänka på och försöka njuta av alla små guldkorn - och göra allt det vi mår gott av i själen.
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP