Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart på vitt

Jag är
nånstans i din bleka hud
en budbärare
som inte hittar hem




Fri vers av especiales
Läst 453 gånger
Publicerad 2005-10-14 20:21



Bookmark and Share


  Smultris
Rader som säger så mycket med så få ord...

Jag gillar verkligen ditt sätt att skriva.
2005-10-14
  > Nästa text
< Föregående

especiales
especiales