Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjockare än blod

systrar i dess rätta bemärkelse
det är vi
vi växte upp och samman fast vi alltid
spretat åt olika håll
har vi vår friska stam vi alltid kan luta oss mot
när livet tröttar stort

med er är inget för fånigt att skratta åt
inget svårt är heller så svårt att man inte kan
skratta åt det också

vi delar inte blod,
mina systrar och jag
men allt det andra




Fri vers av streh
Läst 520 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-10 00:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Härligt där!
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

streh