Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje kommer i många paket

Hjärtat bankar, händerna darrar
Fumlar med telefonen
Hettan stiger i mina kinder
Blir yr

Huvudet mellan benen
Tar långa djupa andetag
Sakta återvänder verkligheten

Tankarna far genom huvudet
Hur ska jag göra?? Ja eller Nej

Allt över skuggas av tanken
Detta är inte sant

Vänder mig om
Hörde du det jag hörde?

En nick till svar ett leende , en fråga
Ska du ta den?

Hur ska jag kunna svara på det nu
Så mycket att beakta
Spontant JA, JA, JA
Jag vill dansa på taket, skrika av glädje

Min egen karamellbakelse högt upp under taken
ett krypin med fönster kupor
MIN MIN MIN

Glädje kommer i många paket vissa större och andra mindre vissa helt oväntat
Men det gör bara glädjen större




Fri vers (Fri form) av juli31
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-17 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

juli31