Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄRME


Kyssar som ett regn ner för min nacke
Rysningar sprider ut med min rygg.
Armar smyger sig kring min midja.

Varma andetag smeker mitt öra.

Känslan av dig,
Smekande mig,
med hela din kropp

Händer som flätas ihop
Läppar som möts

Det är här hjärtat bor




Fri vers av juli31
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-30 20:09



Bookmark and Share


  karenina VIP
härlig varm beskrivning
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

juli31