Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kung Bore har hälsat på

Kung Bore har lindat sitt vita täcke
över tall
över gran
täcker marken
där jag glider fram

Tungt ligger täcket över gran
Fyller sig sakta som dun
på mina ögonfransar....

Tystnaden är öron bedövande..
Ensamheten lugnande..

Mitt eget landskap
Alla och en vars landskap

Men nu är det mitt för en
kort stund


Att njuta av




Fri vers (Fri form) av juli31
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-18 21:00



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
underbart om den stilla årstiden och dess väntan
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

juli31