Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är kär i någon annan

 

Innan vintern

hade hennes hjärta 

frusit till is

 

i självbevarelsedrift

hade hon kylt ner

tårarna av maktlöshet

 

inte skulle hon kunna

bjuda på den förnedringen

att hennes längtan

var till en annan man

 

i förpliktelserna till sin familj

kunde hon inte förmå sig

att lämna fuktiga fotspår

som skulle leda Honom till källan

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 246 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-10-10 12:29



Bookmark and Share


  sulimaa
Smärtsamt och känslofyllt...berörande ...ord som sammanflätas till kärlek som känns...
2009-10-10

  Junitvillingen
Så svårt det där...när kärleken är så stark men valet blir det trygga, invanda pga rädslan att såra andra...men...ska man verkligen såra sig själv genom att avstå kärleken? Tänkvärda ord du förmedlar. TACK!
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar