Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill inte att du ska se

du ser rakt igenom mig
du märker det direkt
du säger
- du ler men dina ögon glittrar inte,

det svider i mig
jag försöker dölja det
jag vill inte att du ska se hur trasig jag är
jag vill inte att du ska se hur dåligt jag mår

jag försöker le mot dig och skratta bort det
men du suckar och skakar på huvudet.




Fri vers av filicia
Läst 371 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-11 00:06



Bookmark and Share


    L00L0
huvudsaken för mig är att du är ärlig <3
och men när du verkligen glömmer allt dåligt, så är ditt skratt och ditt leende något jag skulle kunna döda för.
2009-10-11

  Moa Paulsson
å.
dina ord ger mig gåshud.
du skriver vackert.
du är vacker.
och jag hoppas att du ler snart igen.
2009-10-11

  greajt
bra, väldigt bra skrivet
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

filicia
filicia