Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns inte så mycket att säga förutom -tvångsterapi


jag tuggar fradga

se inte på mig
jag tuggar fradga
tills jag vet vad det är för fel på mig,
så att jag äntligen får veta
min sjukdom
och sen tillslut få de där glada tabletterna
som får allt mörker helt plötsligt bli rosa
och jag lyckas se förbi allt,
lyckas äntligen sluta känna
ångesten som sliter och drar sönder mig inuti.




Fri vers av filicia
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-16 10:07



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
finaste du, vad du skriver vackert.
det skär i mig
och om du vill se mig,
prata eller bara vara tyst,
så finns jag här med te och öppna armar,
alltid.
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

filicia
filicia