Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi provar igen.


minnet som står kvar på egna ben

jag vill ligga i sängen och röka
precis som vi gjorde
då vi låg och skrattade
medan askan hamnade ljudlöst på lakanet
vi utbytte röken i kyssar
vi
bara
låg
där
som om det inte fanns något annat att göra
min mobil vibrerade om och om igen
vi rörde inte en min mot yttervärlden

när vi låste dörren
var det bara du och jag.




Fri vers av filicia
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-21 16:37



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
så himla bra du är,
finfis,
alltid.
jag har saknat dina ord.
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

filicia
filicia