Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
önskning. kanske en dröm sommarbriser jisses.


repliken som nyss kom från dina läppar är en kliché

du knackar inte,
du öppnar dörren utan förvarning
med två cigarettpaket i handen
dinglandes
jag tycker inte om dig som kärlek
men du är min bästa vän
och jag är så ensam
solen skiner men det blåser svalt
sen morgon eller tidig eftermiddag
förmiddag har jag hört att man kallar det
sida vid sida ligger vi på balkongen
tätt
det enda som ligger mellan oss är askfatet
men vi ligger tätt ändå
du lägger dig på sidan mot mig och säger
att allting kommer bli bra
att jag inte behöver se verkligheten längre
cigaretterna i våra händer fortsätter sippra ut rök
jag ler upp mot himlen och säger att
repliken som nyss kom från dina läppar
är en kliché
men tack.




Fri vers av filicia
Läst 403 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-16 23:04



Bookmark and Share


  papperstrana
sånt där fint flyt bakom orden som gör det vackert
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

filicia
filicia